Tussen de sop en de erpelen
Tussen de sop en de erpelen

Tussen de sop en de erpelen

Day Of MonthIk heb gelukkig nog steeds vakantie en we amuseren ons prima hier op en rond het huis. Voor mij voornamelijk in de tuin, en af en toe doe je dan eens wat anders. Gisteren hebben we de hele dag in de tuin doorgebracht. Een mooi rotstuintje is het resultaat, en tussendoor heb ik ook weer elektriciteit in de tuin en hebben we de niet opgekomen planten in de bloembakken vervangen. En een paar lavendel planten die met het plaatsen van de schutting zijn overleden. Komende week de nieuw geplaatste schutting verven an twee zijden en dan pakken we na de zomer de draad weer op met de grotere projecten. Het worden er gelukkig steeds minder. Onderstaande mand trof ik op doorreis van de tuin naar naar de woonkamer aan. Gelukkig was het schone was en eet ik vrijwel geen chocolade…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. ria

  Ja ik ben ook weleens nieuwschierig naar een update van de tuin. Die chocola had je eigenlijk niet mogen zien natuurlijk, die werd met de was mee naar binnen gesmokkeld 🙂

 2. Kijk dat hadden we moeten weten vorige week dat er chocolade bij je in huis. 😉 Zul je zien, krijg ik van de week een foto te zien van John, dat hij lekker vis of zo in huis had, terwijl ik dit weekend zo’n beetje langs zijn huis ben gerede.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd, fijn dat jullie tuin al naar je wensen begint te worden. Het was gister ook een dag om lekker buiten te zijn.Heb je die was gelijk maar even gevouwen en in de kast gelegd? Tenminste hoef je sokken en ondergoed niet te strijken.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: