Raadplaatje(3)

Raadplaatje(3)

Day Of MonthVoor degene die het nog niet moe zijn heb ik hier een uitdaging. Als er iemand enig idee heeft hoor ik het graag. Ik hoop dat iemand mij het doel van dit voorwerp kaan aanreiken. Zo niet, maakt niet uit ik heb nog vakantie… Morgen krijgt de MG een grote beurt en dan mag het daarna echt warm worden. Hij moet wel nog even naar de garage, maar even duimen dat het droog is dan.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Het is een iets, net als de andere twee raadplaatjes die ik na enig scrolwerk gevonden heb, want ja, ik was ffen weg en dan lees je niet alles. De orchidee had ik wel geraden, of was ik nu beinvloed door het scrollen? Volgens mijn lief komt er dit jaar geen mooi weer. Ik mag toch hopen dat hij geen gelijk krijgt, maar ik vrees met grote vreze

 2. Denk een infrarood sensor op de drone.
  Gelukkig zijn er garages, scheelt je een hoop werk. Hans

  ot, de foto’s van de paarden op de andere site zijn niet door mij gemaakt.

 3. Annette Barendregt

  Ik denk dat het een beetverklikker is. Zo’n ding wat karpervisser gebruiken als ze in hun tentje liggen te slapen. Ik weet het eigenlijk wel zeker, want ik heb er heel veel voorbij zien komen hier! 😉

 4. Volgens mij is het een sensor, van wat dan ook…… hoogstwaarschijnlijk van een of ander geautomatiseerd proces…
  Maar ik kan het verkeerd hebben ….
  Echt MG weer heb je nog niet gehad dit jaar.

 5. Goede morgen Sjoerd, ik ken het ook niet, maar zou het iets met landmeetkunde te maken kunnen hebben? Maar als het een macrofoto is dan klopt die landmeetkunde ook niet En het ligt niet direct op jouw gebied dacht ik. Het lijkt me een instrument waar je de afstand en de hoek van iets meet. Goed ik ga mijn hoofd er niet over breken zo vroeg op de dag.
  Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: