Teaching on the job
Teaching on the job

Teaching on the job

Day Of MonthHet was wellicht al een enkeling opgevallen, maar het was een beetje stil op dit weblog. Niet dat ik er niet was, maar mijn aandacht ging uit naar een wat groter project wat zijdelings te maken had met mijn huidige werk, maar meer te doen had met mijn werkzaamheden uit het verleden. Men vroeg mijn aandacht om een programma te schrijven om de productie van onze powerplant met betrekking tot een optimale inzet op een zo efficiënt mogelijke manier in kaart te brengen. En dat is lastig. Het moest een groene knop worden die aangaf of het wel of niet optimaal bedreven werd. Een soort motormanagement systeem voor een grote powerplant… Groen was oké, rood was shit, en dan kon je verder afdalen in het systeem om te kijken waar die shit gebrouwen werd. Gisteren heb ik een eerste demo gegeven en men was enthousiast over de uitvoering… Een opsteker dus, die dankbaar in ontvangst werd genomen. Meteen werden er diverse toepassingen aangepast om de methode te implementeren. Ik ben even een tevreden mens. De druk is even voor een dag van de ketel, morgen, ja op zaterdag, wacht de afronding van een ander groot project, maar daarover later meer.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Dat is mooie waardering voor je inzet, hopelijk laat men ook dat ook financieel merken. 🙂
    Sterkte morgen, hoop dat je dan ook met een goed gevoel thuis mag komen. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. ik moet soms ook keuzes maken over al dan niet bloggen en blogs lezen. We hebben inderdaad maar 24 uur. Ook ik vind dat je werk nu voorkeur moet genieten nu je bij zo’n project betrokken wordt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.