Heet – door Frank
Heet – door Frank

Heet – door Frank

O wat was het heet afgelopen weekend. Een officiële hittegolf. Hier in Limburg hebben we wel vaker een hittegolf, maar die tellen niet mee voor het landelijke. Maar afgelopen weekend was de moeder aller hittegolven, zo heet kan ik me niet herinneren dat het hier ooit geweest is. En dan ben ik door mijn vakantiereisjes best wel wat gewend. Ja en dan moeten de diertjes met hun op maat gemaakte bontjas toch wel helemaal afzien. We hadden een zwembadje voor onze poezen en Luca, “une piscine” op zijn Frans. Vroeger toen we Franse les kregen maakten we daar grapjes over, piscine werd letterlijk een op een vertaald. De poezen gaven de voorkeur aan een koel (lees minder heet) plekje in huis. Maar Luca was blij met deze afkoeling, ze heeft er dankbaar gebruik van gemaakt, lekker in het water liggen. En zo als het gebruikelijk is, heeft ze er ook in gepiest (zie boven), zoals alle de meeste kindertjes, en wellicht ook wel een aantal volwassenen soms plegen te doen. Alhoewel de laatsten dit zullen ontkennen.
Luca in bad

15 Comments

  1. Heerlijk toch die kleine boeven in het water. Laat ze maar lekker spelen erin.

    Alhoewel je met dit weer nu geen zwembad neer hoef te zetten, hij zou overlopen.

    Love As always
    di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.