Dierenliefde
Dierenliefde

Dierenliefde

Day Of MonthAls je dieren hebt moet je er ook voor zorgen. Zelf kunnen dieren dat niet dus moeten we ze een handje helpen. Als je dan met superhoge temperaturen met de hondjes gaat wandelen moet je er ook voor zorgen dat je zelf niet uitdroogt, maar ook de dieren niet. Dit koppel liep met twee honden bij ons aan de overkant van de straat toen de beesten niet meer voorwaarts wilden. Geen nood, we parkeren ons even in het portiek, pakken twee bakjes voor de hond, doen daar wat water uit een flesje in en als ze weer energie hebben gaan we verder. Super vind ik dat. Chapeau voor deze luitjes.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Super! En eigenlijk weer gek dat we hier allemaal zo enthousiast over doen. Als je een klein kind bij je hebt zorg je toch ook dat je wat te drinken en/of eten bij je hebt? Anyway, fijn dat deze mensen zo voor hun hondjes zorgen!

  2. Ze hebben het getroffen met hun baasjes, dat doet niet iedereen.
    vooral de Franse Bull is dorstig door zijn kortademigheid. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.