Daihatsu Hijet 1000 Window Van

Daihatsu Hijet 1000 Window Van

bVision Photography

Day Of MonthRia stuurde me de bijgaande foto’s van deze zeldzame Daihatsu Hijet 1000 Window Van uit 1993. Had ik vorige week al een cartoon bij de chevy staan, deze reis wilde ik eens flink uitpakken, Ria maakt altijd reclame voor haar Zeeland en dan kan ik niet achterblijven als mensen zich inzetten om zo’n auto daar ook voor te gebruiken. We zijn er voor elkaar, toch.

bVision Photography

Deze Daihatsu Hijet 1000 Window Van is een zeldzame, er rijden er in Nederland minder dan 20 van rond. Het merendeel van deze auto’s wordt gereden als bestelbus, zonder ramen dus. Het is een 3 cilinder met 45 pk, maar door het lage gewicht komt hij nog redelijk uit de voeten. Het is een karikatuur van de grote broer, de Volkswagen bus.

bVision Photography

Maar even terugkomen op Bar de stulp, Bar de Stulp bestaat sinds 1969. Door de gezellige uitstraling, veel livemuziek, vier bars en een grote dansvloer is de Stulp een vaste hotspot in het uitgaansleven van Renesse met voor ieder wat wils! Welkom!
Hogezoom 184
4325 BJ Renesse
Informatie@bardestulp.com
+316-48425497

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Stulp ganger

    Het was ook erg leuk om met heel de vrienden groep dit kado te doen aan de nieuwe eigenaren van de stulp. Het klussen was nog het leukst, maar hun reactie was nog beter.

  2. Goede morgen Sjoerd, dit busje probeert wel een beetje op de VW-bus te lijken, zelfs de manier van kleuren, zo met die punt op zijn neus is VW-achtig.
    Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: