Hobbywerk

Hobbywerk

Day Of MonthWe hebben het rustig gehouden in het weekend en we zijn voornamelijk thuis geweest. Een prima manier om eens wat aan mijn werkhok te doen. Ik was al lang op zoek naar een manier om mijn boren en andere toebehoren voor mijn accuboormachines eens goed te ordenen. En dat is gelukt… De opbouw bestaat uit drie hardhouten plankjes waarin gaten zijn geboord. De voorste rij is voor de korte hulpmiddelen, en bestaat uit doorgeboorde gaten in het bovenste plankje. Daarna is het tweede plankje erop gelijmd en zijn daar de gaten doorgeboord voor de tweede en de derde rij. Daarna is het derde plankje eronder gelijmd als bodem. Even alles schuren en je ziet er geen barst meer van. En dan alle onderdelen erin en klaar is Sjoerd. Rest de vraag wat er niet in thuishoort…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, die inbussleutel hoort niet bij je boor, maar zo’n setje van die sleuteltjes daar zitten zulke kleintjes bij, dat het misschien best handig is om ze in je plankje te zetten. Het geheel ziet er weer behoorlijk professioneel uit. Een handige man ben je toch.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: