Water, water, waterrrr
Water, water, waterrrr

Water, water, waterrrr

Day Of MonthWater, vooral drinkwater, is een onmisbaar element in ons leven. Dat wordt heel wat anders al de buurvrouw naar je toe komt met de mededeling dat bij haar water lekt, en ze niet weet waar dat vandaan komt. Ook bij ons loopt water langs de muur… Het blijkt dat onze badkamer een lekkage heeft waardoor het water door de beton heen naar beneden sijpelt. Maar waar die lekkage vandaan komt is een raadsel. En dan bel je maar eens met de verzekeringsadviseur, gaat er een treintje lopen, bel je met de aannemer, en wordt vanuit de verzekering een deskundige ingeschakeld die gaat meten waar de lekkage precies zit en ga zo maar door. Ik weet zeker dat ik dit allemaal niet wil, maar je hebt geen keuze dus zal het wel uitdraaien op een kleine verbouwing van de badkamer. Alsof ik nog niet genoeg te doen heb…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Mooi dat er dan verzekeringen zijn.
    Ooit kwam er in een nieuwbouwhuis bij ons water te staan in de plafonnière in de keuken. Bouwvocht, zei de aannemer eerst nog, haha. Er lag gewoon een afvoerbuis los onder de badkuip, maar daar ben je nog niet zomaar achter.

  2. Annette Barendregt

    Jakkes, das balen! En water vind altijd een weg, hé? Ik hoop dat het euvel gauw gevonden wordt en je schade volledig vergoedt wordt. Blijft nog over de ellende van de verbouwing. Sterkte ermee!

  3. Goede morgen Sjoerd, wat een vervelend probleem, water kan zo overal doorheen, dat het soms erg moeilijk is om het lek te vinden. Sterkte met het zoeken en de oplossing.
    Toch ook een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.