Buitenring Parkstad
Buitenring Parkstad

Buitenring Parkstad

Day Of MonthNee, hier is geen divisie tanks doorheen gereden, maar dit moet een stukje van de buitenring parkstad worden. De foto is genomen ergens in de buurt van Merkelbeek. Langzaam zie je contouren van de buitenring zichtbaar worden. Bij Amstenrade is de tweede brug in gebruik genomen en de eerste brug aan de hommerterweg, waar de werkzaamheden zijn begonnen, is al een tijdje in gebruik. Dit zijn dan twee bruggen over de buitenring. Ik heb de foto genomen vanwege het desolate schouwspel wat zich hier voltrekt als er niemand aan het werk is. Als ik zie hoevel grond er verplaatst moet worden voor deze buitenring zal het nog wel een paar jaar duren voordat de eerste auto’s hier gebruik van kunnen maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Anouschka

  Even iets anders, omdat ik je mailadres niet kon vinden: ik heb een rits rats klik te koop, compleet en nog in het doosje. Belangstelling? Mailen mag altijd!

 2. Het is altijd een trieste aanblik als ergens een weg moet worden aangelegd, zoveel natuur gaat eraan, maar zonder kan ook niet, want dan wordt de woon omgeving weer belast met verkeer. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Dat is een heel herkenbaar beeld, Sjoerd. Gelukkig duurt de aanleg van vernieuwde N381 een stuk minder lang. Verschillende kunstwerken zoals bruggen en tunnels zijn intussen al klaar en in gebruik genomen. Hier moet het werk tegen het eind van het jaar helemaal zijn afgerond.

 4. Frank-103

  Ik ben geen voorstander van steeds meer asfalt, maar als het veel verkeer, vooral vrachtauto’s, uit de dorpjes haalt is het een noodzakelijk kwaad. De aanleg zal bij jullie in limburg sneller gaan dan hier in noord holland, waar eerst de grond met veel opgespoten zand een jaar moet inklinken voordat ze ook maar iets kunnen doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.