Barbeknoei
Barbeknoei

Barbeknoei

Day Of MonthAls je dan toch een mooie barbecue hebt moet je natuurlijk ook iets hebben om hem op te zetten. Dus in het weekend maar eens aan de slag, en dat water dan hoor ik u denken, dat kun je toch niet… Jawel, er zijn metingen gedaan, dat wordt teruggekoppeld aan de verzekering, en het is even wachten op de uitslag, dan gaan we daar mee aan de slag. Maar eerst nog even verder met dat tafeltje. Wat hout zagen wat meten, want het moest precies boven een bestaand stopcontact uitkomen, schaven en schuren en dan laten keuren door onze zwarte poes, die helpt trouw mee als ik aan het werk ben. Dat meehelpen is niet zo erg, maar als de zwarte poes ineens grijs begint te worden van alle stof is dat minder.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Frank-103

    Keurig tafeltje! Maar het stopcontact mag zich vast niet onder de bbq bevinden, wat als er iets warms van de bbq op het stopcontact valt en je er dan niet mee bij kunt?

  2. Goede morgen Sjoerd, weer knap gemaakt, dat handige plekje voor je nieuwe barbecue. Zwarte poes ziet er op de foto toch nog gewoon zwart uit. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.