In je hemd staan…
In je hemd staan…

In je hemd staan…

Day Of MonthMet het warme weer hebben we op kantoor de deur dicht. Wij hebben namelijk airco op de kamer en met de deur open koelen we het hele gebouw. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Maar de deur dicht heeft ook een nadeel. met een bekertje water en een bekertje koffie kom je het kantoor bijna niet meer in. De deurdranger staat vrij strak afgesteld. De poetsvrouw heeft het er ook moeilijk mee als ze o.a. de stofzuiger etc. naar binnen moet slepen. Slim, of handig, had ze een paar dagen terug een rol plastic zakken gebruikt om de deur even een stuk open te zetten. Ik was druk bezig met wat zaken en liep in en uit het kantoor, lette even niet op en shit, blijf met mijn hemd aan de deur haken… Ik dacht nog alle knopen eraan, dat is goed gegaan. Want hoe leg je dat thuis uit, waar op een paar dagen tijd ook al twee hemden in de vuilnisbak terecht kwamen. Ene versleten, ook dat kan en een andere had ik schijnbaar met werken en paar vlekken in gekregen die er niet uit gingen. Maar om een lang verhaal kort te maken, alle knopen zaten er nog aan, maar de klink was dwars door de stof gegaan en had een grote scheur veroorzaakt. Zo stond ik dus gisteren in alle warmte, hemden te passen in de Roermondse Outlet. Drie nieuwe hemden en wat voor in de werkplaats… Want wat een Black en Decker zaak daar in de outlet doet weet ik niet, maar het kwam wel van pas. Het verhaal over modeltreinen, zoals hieronder op de foto bij de ZLSM in Simpelveld heeft u van mij te goed. Dat is een verhaal apart.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Frank-103

  Dat verslag over de Zlsm, dat lijkt me heel boeiend. Komend weekend is er ook een evenement, als je tijd hebt…..
  Vlekken op het overhemd zijn meestal hachelijk, helaas weten ze thuis dan al dat ik onvoorzichtig een Turkse pizza naar binnen heb gewerkt en is er sambal en knoflooksaus op mijn kleren beland.

 2. Haha, je stond in je hemd. Ik had je gezicht weleens willen zien dan zou ik hebben gelachen. Maar ik zou je tóe hebben gelachen en niet uit 😉 Heerlijk, een airco… Zou ik thuis ook best willen hebben.
  Lieve groet

 3. Veel renners in de Tour de France zouden jaloers op je zijn, denk ik. Zij komen regelmatig niet zonder kleerscheuren over de finish, maar ze moeten vervolgens de zwoele Franse nacht ook nog eens doorbengen in een te kleine hotelkamer zonder airco.

 4. Goede morgen Sjoerd, tja zo stond je dus letterlijk in je hemd. Ach het was weer een goed excuus om even een aantal nieuwe hemden te gaan kopen.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: