Chevrolet 32E Apache
Chevrolet 32E Apache

Chevrolet 32E Apache

bVision Photography

Day of MonthNiet iedereen vind grote Amerikaanse auto’s geweldig. Maar ik voor mij hebben ze wel wat. Deze is echt iets te groot voor mijn de virtuele garage, maar dat maakt niets uit, deze Chevrolet is eigendom van Joop. Joop heeft een garage in Den Bosch, Joop Classics. En laat dit nu net de plaats zijn waar deze auto toevallig voor de deur stond. Het is een Chevrolet 32E Apache uit 1959. Mooi in de lak en voorzien van de reclame van het bedrijf.

bVision Photography

Het is een echte Amerikaan met zijn acht cilinder motor. Daarom ligt er waarschijnlijk ook een G2 gasinstallatie in. Naar dat mag uiteraard de pret niet drukken. Als je als reclameobject voor je garage deze voor de deur zet mag het een paar cent kosten. Ik laat hem graag aan Joop over…
Joop Classics
van Veldekekade 352-354
5216 KT ‘s-Hertogenbosch

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. Frank-103

  Op mijn modelspoorbaan misstaat zo’n auto niet! Duitsers hebben het dan vaak over ‘kraft durch hubraum’, onverslijtbare sterke overbemeten motoren, het is de vraag of die huidige 3cylinder 1.0 motoren met 130 pk ook probleemloos 200.000 kilometer goed blijven. Zolang de kosten voor de eigenaar zijn zal het de fabrikanten worst zijn. De besparing aan benzine ben je dan wel kwijt aan een motorrevisie, en de gewone onderhoudskosten zullen door de turbo’s ook niet echt lager uitvallen. Ik geloof dat ik mijn conventionele 2.0 ford motor nog maar een tijdje moet houden!

 2. Ik hoef de auto ook niet te hébben maar ik mag er met veel plezier naar kijken. Een buurman aan de overkant rijdt in een joekel van een Amerikaanse auto (een moderne.) Hij heeft er een sticker op geplakt: “Safe money. Not fule.”
  Alleen al voor de oude auto’s zou ik een weekje naar Cuba willen 🙂
  lieve groet Kakel

 3. Goede morgen Sjoerd, die oude auto’s hadden toch meer karakter om naar te kijken, dan de huidige wagens. Mooi, lelijk het doet er niet toe, ze waren wel herkenbaar.
  Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.