Bouwvak
Bouwvak

Bouwvak

Day Of Month
Zo, hier is de bouwvak ook begonnen en dat is te merken. Op onze tochten met de MG in het weekend waren er wegen open die normaal dicht waren door werkzaamheden. Een verademing is de weg tussen Brunssum en Sittard, die geheel onverwachts open werd gesteld. Daar zie je pas hoe het met de Buitenring Parkstad staat. Daar worden me toch hoeveelheden Limburgse klei verplaatst, je waant je zo in Oostenrijk. Op de foto ter hoogte van Amstenrade valt het wel mee. maar ook daar zie je de impact van de verdiepte ligging op de omgeving. Maar goed, dat terzijde, het weekend was super, het weer, rondrit met de MG, mijn verbrande bolleke, de Hertog Jan, en daarnaast heb toch ook nog de nodige werkzaamheden verricht. Als ik werk heb ik gelukkig weinig last van de warmte. Ofwel een super weekend. Ik hoop dat dat voor een ieder van mijn bezoekers ook gold…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. De bouwvak zorgt wel voor stilte op de bouwplaats.
  Wegen doen het landschap veranderen, maar brengt ook welvaart en doorstroming.
  Het is wel een kiezen tussen twee kwade. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Bij ons was het weekend met voor mij heel veel was en strijk : van ons twee dat viel mee maar dan nog van onze zoon die 10 dagen in Zwitserland was en van mijn vader. Gelukkig wel met dat mooie weer was alles super vlug droog

 3. Fijn relaxt weekend achter de rug weer, je hoort mij niet klagen. Toevallig vanochtend hoor ik op BNR dat nog maar een kwart van de bouwbedrijven aan bouwvakvakantie doet. Officieel bestaat de “bouwvak” al sinds 1981 niet meer, en is dit iets wat bouwbedrijven onderling nog kunnen afspreken.

 4. Goede morgen Sjoerd, het was een weekend om echt lekker buiten te genieten, wandelen, in de tuin aan de gang, of gewoon lekker in de tuin zitten, rondrijden in een open wagen, kortom volop genieten.
  Ik ga weer zwemmen vandaag en ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.