Pizza Salsa

Pizza Salsa

bVision Photography

Day Of MonthOp veler verzoek toch een handleiding voor het samenstellen van een recept voor pizza. Voor de duidelijkheid zal ik even het recept voor het deeg weglaten en er vanuit gaan dat u even een kant en klaar deeg bij Appie, of in dit geval bij de Jumbo koopt. Met een beetje knippen en plakken, of in mijn geval snijden bedekt u de hele plaat van een oven. Ik heb een elektrische oven met onder en boven warmte en bak straks op 220 graden. Als eerste gaat er dan in dit geval salsa saus op vermengd met een beetje tomatenketchup, maar u mag daar uiteraard ook een lekkere tomatensaus van Heinz voor pakken.

bVision Photography

Daarna gaat er uiteraard kaas op. Welke is naar de smaak van de maker, maar in dit geval een droge mozzarella.

bVision Photography

Daarna gebruik ik wat ham, welke mag u uiteraard zelf weten, maar een Italiaanse ham heeft hier mijn vooorkeur.

bVision Photography

Hier moet pizza zeker een klein visje bevatten. Dat word meestal een ansjovis, lekker een beetje zeezout erbij

bVision Photography

Dan komt pas echte smaak met een peperworstje, een andere worst mag uiteraard ook, of weglaten uiteraard.

bVision Photography

Het spaans pepertje is uiteraard voor de echte liefhebber, Me! dus, de rest wordt zonder…

bVision Photography

Een pizza zonder tomaten kan niet deze gaan er dus zeker op. Wel lekker dun snijden.

bVision Photography

Daarna de een uitje, met wat Italiaanse kruiden en klaar zijn de voorbereidingen

bVision Photography

Nog een beetje kaas en kruiden erover en de pizza kan in de oven

bVision Photography

Het resultaat is dat iedereen hier het een super pizza vond…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, voor mij als vegetariër liggen er teveel dieren op 🙁
    Maar het geheel ziet er prachtig uit. Toen ik vroeger zelf pizza bakte, maakte ik ook het deeg zelf , maar ja om voor mij alleen alles zo te gaan doen, dat komt er meestal niet meer van. Mocht ik zin in een pizza krijgen dan bestel ik wel een vegetariana bij mijn plaatselijke pizzaboer 🙂
    Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: