De werkplaats
De werkplaats

De werkplaats

Day Of Monthafgelopen woensdag is naar mijn idee de werkplaats hier in huis compleet geworden met een nieuwe werkbank, nou ja, werkbank mag je het eigenlijk niet noemen, het is meer een drager waarop diverse machines kunnen staan, en in mijn geval komt hierop de afkort- en verstekzaag met trekfunctie, een van de meest gebruikte stationaire machines naast de kolomboormachine. Ik liep er deze week per ongeluk tegenaan en dacht die moet ik hebben. En gezien mijn activiteiten van de laatste maand geen vreemde aanschaf. Zeker niet als ik voor mijn dochter en hier ook nog voor een babykamer aan de slag moet…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goed gereedschap maakt het werk zoveel leuker en veiliger.
    Denk dat je veel plezier aan je stel bank zult hebben. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.