Opaerikelen
Opaerikelen

Opaerikelen

Day Of Month
Tsja, de perikelen van het opa worden is het getrouwd zijn met oma… Oma wil kijken naar babyspulletjes, bedjes, slaapkamers, kinderwagens, kleding en ga zo maar door. Zo was ik dus gisteren samen met mijn vrouw en mijn dochter naar de woonboelie in Heerlen. Ach, het zal wel overal zo gaan, maar platpoten heb ik er wel van gekregen. Trouwens het was gelukkig pas na 12 uur open. Voor die tijd heb ik, zoals ook zaterdag, op de ladder gestaan om wat schilderwerk in de woonkamer te doen. Licht opschuren, ontvetten en dan twee keer lakken. Helaas had ik alleen geen verf op waterbasis. Dus de droogtijd tussen de lagen moest ik wel aanhouden. Maar, het is gelukt en alle kozijnen in de kamer hebben nu dezelfde kleur. Binnenkort de keuken nog, maar dat is maar een raam. Omdat iedereen van het gezin, met aanhang gisteren thuis was heb ik voor het eerst in lange tijd eens niet zelf gekookt, maar de chinees wat laten maken. Het smaakte goed, maar ik kook liever zelf…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Als je opa en oma wordt, komen de zorg taken ook weer boven.
  En als je dan al ladderzat was van de zaterdag dan is de zondag nog zwaarder.
  Maar het allemaal voor het goede doel, ook het schilderen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Van die foto krijg ik jeuk aan mijn vingers. Ik zou zo aan de slag willen! Op papier dan 😉
  Opa worden wordt leuk, heus. Laat die dames maar een beetje gaan… Sommigen maken het wel een beetje té bont door nergens anders meer over te kunnen praten.
  Laat je nog een foto zien van je verfwerk?
  Lieve groet Kakel

 3. Heerlijk om te doen, en ja ik mag het nu ook vertellen, ook bij ons komt er na 23 jaar weer gezinsuitbreiding, mijn nicht is zwanger!!! Wist ik al een tijdje, maar nu mag de rest het ook weten, hahahahaha En hier zijn we dus ook al bezig met van alles en nog wat, klussen nog niet, ja voor de kittens die nu in de familie binnen zijn gekomen ook bij hen dus 😉

  PS, Off topic, ik hoop dat mijn mail binnen is gekomen bij jou met foto’s 😉 Zo niet, let me know! Gistermiddag al verstuurd.

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, ik vind het ook te warm om nu te klussen. Maar gister ben ik met zoon en vriendin uit eten geweest, ze waren hier en ach gezellig samen gaan eten vond ik wel een goed idee, dus heb ik ze maar meegenomen het dorp op, zo mochten ze kiezen bij wie ze wilden eten. Genoeg restaurantjes hier bij elkaar.
  Opa zijn is vast net zo leuk als oma zijn, straks gewoon genieten van die kleine.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.