Vakantie in Gardenia

Vakantie in Gardenia

Day Of MonthNog een paar dagen en dan begint ook mijn vakantie. Niet dat we ergens naartoe gaan, verre reizen en aapjes kijken trekt me niet. De armoe in de wereld bekijken trekt me ook niet, safari in in de zuid Afrikaans land vind ik schandalig, dus het zal wel een dagtochtje Eifel of Ardennen worden en voor de rest werken in huis en tuin en een toertje door het zuid Limburgse landschap. De badkamer is sowieso een project dat in de vakantie plaats vind, er zijn nog wat tuinwerkzaamheden die moeten plaatsvinden, ik moet nog een auto huren voor het afvoeren van overtollig materiaal, zoals de oude schutting, een oude bank en nog meer van die dingen. Ofwel het wordt alweer een werkvakantie met als grote voordeel dat ik na drie weken meestal terug kan blikken op de behaalde resultaten. Als die bevredigend zijn is de vakantie ook geslaagd. En een dag is lang als je vroeg (meestal rond 6 uur) opstaat. Maar eerst nog een drietal dagen werken….

IT Quote: Any fool can use a computer. Many do.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Frank-103

    Ik vind aapjes kijken heel leuk, maar daarvoor hoef ik niet naar het buitenland. Artis is 20 minuten rijden, Hoenderdaell en Amersfoort zijn iets meer dan 30 minuten. In de vakantie wil ik graag iets buitenland zien, al is het een dagje naar een station. Klussen en vakantie horen voor mij niet bij elkaar.

  2. Dat is wel vroeg opstaan tijdens je vakantie
    En wie weet kom ik je misschien wel tegen tijdens een van je Zuid Limburgse uitstapjes want je weet he een klein beetje van dat Zuid Limburg ligt ook in Belgie ik zal eens goed rondkijken

  3. Ik ga altijd naar de rijken kijken, zo heb ik onder andere de villa van Shakira gezien, het “eenvoudige” stulpje van Vin Diesel en het verblijf van ene meneer Iglesias. Volgens de Wikipedia is een safari een jacht- of foto-en-filmexpeditie. Het woord komt uit het Swahili waar het Lange reis betekent. Met een geweer vind ik het ook schandalig, maar er is niks mis mee om het met een camera te doen.

  4. Zolang je het zelf geen probleem vindt te klussen in de vakantie is het toch goed. Jullie hebben de mazzel vlak bij zoveel mooie plaatsen te zitten zoals de Ardennen. Nu alleen hopen dat het mooi weer blijft en zeker in die omgeving want wij zitten vanaf zaterdag een stukje verderop in Luxemburg.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: