Nummer drie
Nummer drie

Nummer drie

Day Of Month
Dit is al de derde foto die ik plaats waarop te zien is hoe men hier met veiligheid omgaat. Het is maar hoe je het brengt. Ik weet dat toen ik 40 jaar geleden overwoog om te gaan werken een van de bedrijven waar ik wel zou willen werken Dow Chemical in Terneuzen was. Deze stond toen bekend om zijn prima veiligheidsperformance. Om de een of andere duistere reden werd het toch DSM. Wat inmiddels ook al uit elkaar gevallen is in diverse andere bedrijven waaronder de eigenaar van dit bord Sabic. En om heel eerlijk te zijn moet je ook voor jezelf kunnen zeggen, we doen het veilig, of we doen het niet…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Frank-103

  Hoe moet dat nu als de koffieautomaat stuk is en op een etage hoger doet die het nog wel? Of haal je dan niet voor je collega?nb om ongevallen met traplopen te voorkomen gebruiken ze bij ons altijd de lift. Hachelijk?

 2. Grappig. Dan had je dus bijna in Zeeland gewoond.
  DOW staat in de regio nog steeds bekend om zijn veiligheid. En om zijn lawaai tijdens het affakkelen en het her-starten van de krakers.
  Als het niet veilig kan, dan idd niet.

 3. Onveiliger is niet altijd sneller of beter. Dat beseft niet iedereen. Veiligheid gaat voor alles. Daarom is het goed dat ze dit soort zaken neerzetten. Iedereen weet dat veiligheid belangrijk is, maar niet iedereen doet het altijd.

  Love As always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd, dus je was bijna in Zeeland gaan wonen? Bij veel bedrijven wordt de veiligheid toch voorop gesteld, maar het zijn de mensen die zich niet altijd realiseren dat bepaalde zaken echt nodig zijn. Ze doen het wel even en dan vergeten ze de regels en er gebeuren toch ongelukken.
  Ik wens je een fijne donderdag, zonder ongelukken toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.