Vakantie
Vakantie

Vakantie

Day Of MonthHet is vandaag mijn laatste werkdag, en in tegenstelling tot normale vrijdagen belooft het vandaag een super drukke dag te worden. Maar dat is niet erg, dat geeft ook aan dat de dag zeer snel voorbij gaat en ik met vreugde kennis kan geven aan de opening van het eerste biertje. Ik ga er vanuit dat dit het gevoel van een engeltje wat over je tong piest overstijgt. Die trappisten wisten wat bier maken was, het is dat er geen vrouwen gewenst zijn en ik niet geloof in waar zij voor staan in een trappistenklooster, maar na een paar van die blonde of bruine jongens…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Ondertussen is je vakantie gestart, Sjoerd echt, zet je url toch eens gewoon neer, elke dag gewoon als je al tijd hebt en gezellig langs komt bij mij, hahaha

  Je staat in mijn lijst hoor, daar niet van, maar toch vergeet ik die zo nu en dan even na te lopen 😉

  Geniet van je vakantie!

  X

 2. Een drukke werkdag is nog niet zo verkeerd, dan is deze mooi snel weer om.
  Een mooie opening van de vakantie. Hans

  Ot. heb een song voor je gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”.

 3. Geniet ervan! Over trappistenengeltjes gesproken: wel eens een Westvleteren gehad? Heel exclusief bier, ik heb er hier nog een staan en die gaat dit weekend open. Ik zal toasten op jouw vakantie 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.