Hobby of werk
Hobby of werk

Hobby of werk

Day Of MonthVoor de ene mensch is het werken, voor de andere mensch is het hobby.
Als het buiten toch regent dat het giet, je vakantie hebt, dan kun je wel gaan zitten kniezen dat het slecht weer is, maar er is genoeg te doen in huis om je daar niets van aan te trekken. In dit geval was het hobby, maar voor hetzelfde geld was het werk geweest, en dat maakt ook niets uit. Ik was ook liever buiten de tuin in gegaan, maar in house was het ook prima. Mijn vrouw heeft Terrasia verbouwd en alles een andere plaats gegeven, en ik was in de werkplaats bezig. I love my new toy, the workbench… Op de foto een tussenproduct van noeste arbeid. En waarom een blog als je vakantie hebt, je moet toch ook af en toe even gaan zitten en genieten dat je vandaag niet hoeft te gaan werken en eigenlijk alle tijd aan jezelf hebt.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, weer een vakantiedag waarin je mag doen waar je zin in hebt, je hobby of wat dan ook uit te voeren. Helemaal niksen mag ook, maar dat lijkt me niet echt iets voor jou.
  Fijne dinsdag gewenst.

 2. Het is net of ik in de werkplaats van mijn zoon kijk Sjoerd, die gaat er elke keer fluitend naar binnen.
  Net als jou haalt hij veel bevrediging uit iets maken of repareren. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Daar ben ik het helemaal mee eens! Omdat je vakantie hebt, kun je juist dat soort dingen heerlijk doen met dit weer, en dat geeft ook weer een fijn gevoel 😀

  Toch hoop ik voor jou, dat dit weer snel voorbij zal waaien en jij nog mag genieten van de tuin!

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, hier was het gister een stralend zonnige dag, ik ben heerlijk met mijn zoon aan de wandel geweest en hij heeft nog op een ijsje getrakteerd. Alleen een wesp verpestte het even toen we dat op een bankje zaten te genieten.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.