Vruchtbaar weer
Vruchtbaar weer

Vruchtbaar weer

bVision Photography

Day Of Month
Het hoeft maar een paar dagen nat te zijn of de paddenstoelen vliegen de grond uit. Deze forse exemplaren hadden een doorsnede van een centimeter of 15. Best wel groot vond ik deze. En dat midden in de zomer. Vraag me niet wat voor naam deze monsters hebben, geen idee…
Vandaag zijn we bezig geweest om het terras een Mexikaans tintje te geven door wat verbrande en uitgebloeide zomerbloeiers te vervangen door cactussen die wellicht iets beter tegen de hitte kunnen. En omdat de cactussen ook lage temperaturen kunnen hebben overleven ze waarschijnlijk ook de winter wel. Het terras is helemaal afgeschermd met dubbelglas.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. lol, het is telkens weer zo grappig dat mensen denken dat paddestoelen bij de herfst horen terwijl elk seizoen juist paddestoelen kent, vooral waar het eventueel vochtig blijft en nat, en dus bij een natte zomer, komen er ook specifieke zomerpaddestoelen tevoorschijn en boleten die in de herfst niet te zien zijn… en ja, er bestaan zelfs winterpaddestoelen en lente dus ook…

    Prachtig!

    X

  2. Vroeger heb ik heel veel foto’s van paddenstoelen gemaakt. Van algemene exemplaren heb ik zelf de hoed meegenomen om op een plastic zakje de lamellen te kunnen zien. Ik ben als de dood dat onze pup trek in paddenstoelen krijgt, maar tot dusver gaat het goed. Mooie foto’s!
    Lieve groet

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.