Zonder internet
Zonder internet

Zonder internet

bVision Photography

Day Of Month
We hebben voor de tweede dag op rij te maken gehad met een storing op internet. Onze provider Ziggo had te maken met een ddos aanval. Eigenlijk zou je daar op voorbereid moeten zijn als je zoveel klanten hebt, maar wellicht is dat teveel gevraagd. Daardoor zijn mijn bijdrages aan het internet niet zo als ik van mezelf gewend ben. Maar goed, het is vakantie en nog wat meer van die onzin, dus wat maakt het uit. Wel nog even het weer in ons land, geen klachten, daar doen we niet aan, wel foto’s. Zoals die van vandaag, gisteren genomen in sint Odilienberg (midden Limburg). bijna een vierkante meter aan oppervlak. Daarom in perspectief met de auto. De paal in het midden is een lantarenpaal.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Wauw zijn die zwammen even van hun padje af om rond een lantaarn op te gaan komen, hahaha hebben daar in het verleden soms bomen gestaan ook in de buurt? 😀

    Gezien van Ziggo, ken zelfs iemand die er werkt en ja ze hebben het er heel druk mee, en ze zijn echt hard aan het werk om dit op te lossen, ze worden er gek van, maar goed, als iemand om wat voor reden ook zo’n ddos wil doen, men heeft het uitgelegd ook op tv, ze kunnen de boel wel vergroten qua verkeer, maar de andere partij kan zich te makkelijk aanpassen weer… en terug halen waar het vandaan komt is ook weer onmogelijk, zelfs mijn IP kan ertussen staan omdat ‘wij’ de gewone mens schijnbaar ook gebruikt kunnen worden in die aanval om anderen zeer te doen. Zonder het te weten natuurlijk.

    X

  2. Ja Ziggo. Ik las het op security.nl. IK had ook verwacht dat zo’n grote provider daar wel beter mee overweg zou kunnen. Maar goed.
    Prachtig die paddenstoelen. Of zijn het zwammen?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.