What a day

What a day

Day Of MonthDat kan ik van gisteren wel zeggen. Niet veel gedaan, alleen het avondeten klaargemaakt. Foe Yong Hai met bami, heerlijk. Ik heb al dagen last van mijn rug en iedere keer dat ik ergens aan begin schiet het er weer in en moet ik van alle ellende stoppen. Dus nu maar eens even echt rustig aan niets gedaan. Alleen wat gelezen en gekeken naar andere mensen die aan het werken waren. Ook dat is weleens leuk. De foto vandaag is er ene uit de oude doos en is gemaakt in Eijsden, volgens mij de meest zuidelijke plaats in Nederland, ook hier wordt rust uitgestraald…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Mijn man heeft pas een week last van zijn rug gehad. Hij kon niet zitten en niet staan. Maar op je werk is het zo moeilijk liggen…
  Bij ons stikt het ook van de aalscholvers. Het valt me op dat die beesten steeds dichter in de buurt van huizen durven te komen.
  Zonnige groet en beterschap voor je rug!

 2. Als je rug opspeelt kun je zelf wel stoppen als deze roet in het eten blijft gooien.
  Dan blijft er net als de Aalscholvers maar een ding over en dat is een time out.
  Beterschap. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Kun je nu gestrekt rustig luisteren
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. ria

  Ja die rug wil bij mij soms ook even niet meewerken, vaak helpt bij mij het dan roch maar in beweging blijven het best. Maar een paar daagjes zitten is ook wel fijn natuurlijk. Hopelijk is het snel over.

 4. Goede morgen Sjoerd, pas een beetje op met die rug, die moet nog heel wat jaren mee is te hopen. Leuke foto die aalscholvers zo op hun drijfhout. Ik wens je beterschap en een fijne vrijdag toe.

 5. Prachtige foto ook al is die uit de oude doos, zonder mijn oude doos, had ik nog niet zoveel foto’s kunnen laten zien op mijn blog 😉 Altijd makkelijk, nieuwe lezers en oude garde vergeet ook, doe ik ook, dus is het weer nieuw!

  En je rug, dat is minder dat het net in de vakantie gebeurd, beterschap!

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: