Excalibur Phaeton AS 2000
Excalibur Phaeton AS 2000

Excalibur Phaeton AS 2000

bVision Photography

Day Of MonthRia vind er in ieder geval niets aan. Maar toch maakte ze er foto’s van voor plaatsing in mijn virtuele garage. Dit monster is een Excalibur. Volgende week krijg je deel drie van deze monsters, want ik heb ook nog foto’s liggen van een andere Excalibur gemaakt door Leidse Glibber. En eerlijk is eerlijk, ik heb ook al eens eerder een Excalibur van Leidse glibber hier op dit log geplaatst. En dat is toch vreemd want er rijden er niet zoveel van in Nederland.

bVision Photography

De Excalibur Phaeton AS 2000, welke hier op de foto staat heeft een motor met een inhoud van maar liefst 5 liter, een acht cilinder motor van de Chevrolet Corvette. Dat mag er dus wezen. Dit soort auto’s wordt vrijwel uitsluiten in de verhuur gebruikt, en ook nog eens hoofdzakelijk voor trouwpartijen.

bVision Photography

De Auto’s worden in Amerika gemaakt met als lichtend voorbeeld de Mercedes Benz SSK

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Ik moet even zoeken, tijdens Sail heb ik geen oude auto maar een moderne naar mijn idee speciale auto op de foto gezet, met jou in mijn hoofd, voor Sjoerd, lol… maar echt, volgens mij is dat net weer te modern 😉

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: