Groeten uit …. – door Frank

Groeten uit …. – door Frank

Even de groeten doen vanuit Texel aan jullie allemaal. We hebben zelfs mooi weer, wat wil je nog meer, toch? Momenteel heb ik vakantie, en goede Wifi dus kan ik even een berichtje maken op de Ipad. Soms heb ik vakantie en geen goede Wifi en/of geen zin (dat gebeurt ook wel eens). Overigens, terwijl ik dit stukje schrijf, is dit een van die momenten waarin ik de ouderwetse PC met muis weer waardeer, waarmee een stukje schrijven toch net iets gemakkelijker is. De foto hieronder heb gisteren gemaakt op het strand bij De Koog. Er waren veel mensen aan het wandelen. Heerlijk even uitwaaien. In de verte is ook nog een stukje regenboog te zien. De pot met goud lijkt hiermee ergens onder water te liggen.Strand bij De Koog

17 Comments

  1. De wifi van de afgelopen vakantie was W i f i.
    Duurde altijd lang voor er iets te zien was en sommige pagina’s kwamen helemaal niet in zicht, zo langzaam was daar de wifi. Net voldoende om de mailbox te checken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: