Van slag af.

Van slag af.

Day Of MonthNa al die gekke dagen ben ik een beetje van slag af. Ik weet niet goed waar te beginnen zullen we maar zeggen. Ik ben gewoon uit mijn ritme. Vroeger had ik daar nooit last van, maar nu ik een jaartje ouder begin te worden lijkt dat te storen. Vooral als je al een vastgeroest ritme hebt. Gelukkig heb ik geen probleem met vroeg uit de veren te komen, wat een uitdrukking eigenlijk. Ik krijg daar spontaan hele voorstellingen bij… Maar op de een of andere manier werkt de startmotor niet, ik kom niet aan de gang en reageer slecht op het gaspedaal. De ontsteking is niet goed afgesteld. Maar het zal in de loop van de week wel goed komen… Anders moet ik me geloof ik ook maar eens laten doorsmeren.
De foto is nummer ik dacht vier op een rij over veiligheid bij Sabic. Ik vind het leuk dat ze er op deze wijze met ludieke beelden aandacht aan besteden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Misschien ben je wel toe aan een grote beurt? ๐Ÿ˜‰
  Inderdaad een mooi en ludiek beeld over veiligheid … helaas komt het nog steeds voor dat je op de werkvloer struikelt over bedrading. Hoezo draadloos tijdperk? ๐Ÿ˜‰

 2. LOL… ik ben gewaarschuwd? Nah, heb ik ook soms al last van, de ene keer meer dan de andere, wat ik dan nog weleens heb, is dat ik een dag voor loop of een dag achter in mijn hoofd. Bijv. het zondag maar dan al denken het is maaaaaaaaaaaan oh zoooooooooooondag, haahahaha geloof me, daar kun je depri van worden eventueel ๐Ÿ˜‰

  X

 3. Frank-103

  Zo’n bruiloft van je kind lijkt me ook iets heel ingrijpends, heel feestelijk, ik kan me best voorstellen dat je dan niet direct weer zin hebt in werken.

 4. Dat is weer een heel herkenbaar verhaal, Sjoerd, maar het lijkt me in dit geval zeker nog geen reden om je zorgen te maken. Je zult zien dat je over een dag of wat weer helemaal opgaat in het dagelijkse doen en laten.
  Die veiligheidsposter is weer mooi. Daar is ongetwijfeld goed over nagedacht.

 5. Dag Sjoerd,

  jaja… ik snap het wel!
  Jij hebt gewoon heerlijk gefeest.
  Mooi toch!

  Nu zelf een beetje structuur aanbrengen en dan gaat het wel weer.
  Gaat helemaal lukken!

  dag!
  Groet van Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd, ja zo uit het ritme raken kan gebeuren, net wat Marjolijn zegt, je leeft er lang naar toe en dan is het opeens voorbij en begint je dagelijkse routine weer. Daar moet je dan even aan wennen, neem een kop koffie en begin aan de dag, dat is het enige advies dat ik voor je heb ๐Ÿ™‚
  Een fijne dinsdag gewenst.

 7. Een bruiloft vieren, met alles wat er bij hoort is ook wel iets om uit je ritme te raken.
  Je hebt er zolang naar toe geleefd en dan is het ineens voorbij, en is er de gewone dag weer.
  En dat tegelijk met de overgang van de zomer naar de herfst. Rustig blijven ademhalen en het komt wel weer goed.
  Mooie cartoon…!
  Suc6 vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: