Ik weet het nog niet
Ik weet het nog niet

Ik weet het nog niet

Day Of MonthIk had het een paar dagen terug over een knoop in mijn darmen, Maar gisteren was ik op een plaats waar ik een Gordiaanse knoop heb (laten) brouwen. Dat krijg je als verschillende afdelingen onderling in een gezamenlijke ruimte gebruik laat maken van een en dezelfde patchkast. Die gebruikt witte, de andere rode, die weer blauwe en gele en groene kabels niet vergeten niet te vergeten. Je wil niet weten hoe je dit weer geordend krijgt. Waarschijnlijk een kast ernaast bouwen voor de apparatuur en iedereen eigen patchpanels geven. Ik moet er mee leren leven want ik ben de enige die hem kan ontwarren en wellicht krijg ik na de volgende week ruimte om daar eens naar te kijken, nog 6 dagen en dan werk ik niet meer voor Essent maar voor een andere baas….

gordiaanse knoop
Een gordiaanse knoop doorhakken. Een zeer moeilijk probleem door een beslissende daad, een gewelddadige handeling of voortvarend optreden uit de weg ruimen. De gordiaanse knoop was een kunstig gelegde knoop aan de wagen van de Frygische koning Gordius die door niemand losgemaakt kon worden. Een orakel had voorspeld dat degene die hier wel in zou slagen, heerser over heel Azië zou worden. Alexander de Grote hakte met zijn zwaard ongeduldig de knoop door en veroverde Azië.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ja die knopen en kleuren, pfffffffff hou op schei uit, ken ze ook nog, hahaha ik weet niet of ik ze nog in het archief heb, kan zijn dat ik die ooit al weg heb gegooid 😉

  Succes bij je nieuwe baas!

  Ennuh, van het vorige blog, het kwam op het nieuws en nu snap ik hem 😉

  X

 2. Zo gaat het iedereen patch er een kabel bij en dan moet het werken, orde en overzicht zijn vaak onder geschikt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Dat zijn de knopen. Ik hou er wel van. En ja, alles er uit trekken en opnieuw beginnen is als na jaren bij een baas stoppen en bij een ander opnieuw beginnen. Of blijf je op de zelfde plek zitten?

 4. Hoe mooi geordend de patchkast ook is in het begin, na verloop van tijd ……
  En veranderingen, je ziet ze aankomen van ver, en voor je het weet, verandert het een en ander.
  Ook hier op het werk zijn veranderingen in aantocht, en de meeste zullen niet ten beste zijn….

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.