Figaro

Figaro

bVision Photography

Day of Month
Dit leuk ogende autootje werd gespot door Frank 103 van het gelijkname weblog Het is een Nissan Figaro, En net als de Fiat 500 is het een retrokarretje gebaseerd op een Nissan Micra. Het doet een beetje denken aan een de oude Datsun Fairlady S211, maar dat is dus maar schijn. Toch is deze Figaro ook alweer uit 1992. Leuk als je als ontwerper zoiets mag laten maken.

bVision Photography

Oorspronkelijk waren deze auto’s alleen voor de Japanse markt, maar hier in Nederland vind je er ook zo’n 150 terug. Veelal zoals deze geïmporteerd (2010). Met 1000 cm3 onder de motorkap ook niet echt een Raspaard. Maar een mooie wagen om leuke dingen mee te doen. Voor minder dan 5000 euro kun je er ene op de kop tikken. Jammer is alleen zo’n nieuw nummerbord erop.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: