Kleuters en stroom in Ermelo

Kleuters en stroom in Ermelo

Trafohuisjes bVision.nl

September
Di Mario van het gelijknamige blog schreef het volgende:
Sjoerd.
Dit is voor mij jeugdsentiment. Tegenover Rozenlaan 1 staat een huisje… en bij dat huisje zit een speeltuin en in de speeltuin, heb ik vroeger gespeeld als kleuter. Want in het gebouw op de badhuisweg, waar nu de fysio zit, daar was vroeger mijn kleuterschool.

Trafohuisjes bVision.nl

De Kleuterhof. Met juf Annelies. En Juf Annelies was natuurlijk mijn eerste liefde. En ik had smaak moet ik zeggen. Ze is toevallig net deze zomer met pensioen gegaan. Een wereldtijd heb ik daar gehad.
Love As always
Di Mario.

Trafohuisjes bVision.nl

Daar weet ik dus uiteraard niets aan toe te voegen. Kleuterscholen kan ik niet tegenop. Ik vind het wel uitzonderlijk dat net daar een trafohuisje staat.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. De begeleidende woorden van Di Mario maken het wel af, natuurlijk! Die juf Annelies…ze heeft het ver gebracht 😉
    Van mezelf herinner ik me nog wat details van de kleuterschool. Vooral dat ik graag in de zandbak speelde. Daarvoor moesten we wel een heel eind lopen (zal in de praktijk wel meegevallen zijn.)
    Lieve groet

  2. Hahaha je eerste crush… geweldig! Nu heb ik zelf heel lang juffen gehad, en nah, geen crush mee gehad zelf 😉

    En dat huisje, inderdaad erg apart dat het zo dicht bij een speeltuin en kleuterschool staat en heeft gestaan… toch een onprettig idee als staat dat aparte ding hier ook naast de speeltuin best wel, toch heeft de speeltuin hier een hek eromheen en dat huisje staat dus tussen de bosjes en vrijwel onzichtbaar.

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: