En ik maar naar de grond kijken…
En ik maar naar de grond kijken…

En ik maar naar de grond kijken…

Day Of MonthKabouter puntmuts opende de deur van zijn luxe villa in het grote bomenbos. De nevel hing nog tussen de bomen en liet een sinistere waas zien. koud en rillerig was hij gisteren. En ondanks dat het later nog mooi werd raakte hij de kou niet kwijt. Hij besloot dan ook maar om weer snel naar binnen te gaan. De herfst had hem een beetje overvallen. Met een dekentje om zat hij achter zijn computer. Het was wat om kabouter te zijn in 2015. Wie had dat 100 jaar geleden gedacht. Ook bij de kabouters waren nu computerverslaafden. Al viel het in eerste instantie niet mee om die dingen zo klein te krijgen. Maar nadat hij een iPhone in het bos had gevonden ging het snel met de ontwikkeling. De kabouters in het grote bomenbos hadden er bijna allemaal ene. Het was alleen lastig om op die sociale netwerken als het smoelenboek te geraken. Erop komen ging nog wel, maar als kabouter kon je het niet maken om ook je smoel erop te zetten. Later werd dat opgelost door een groep te maken met alleen maar kabouters. De ZiggoBouterGroep… zoek het maar eens op, en wedden dat je hier weer uitkomt.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Het is herfst en dan zoeken de kabouters ook de warmte van hun onderkomen.
    Gelukkig gaat de miniaturisering nog steeds door, als groep, de ZiggoBouterGroep sta je sterker, was zo gevonden op het grote net. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  2. Goede morgen Sjoerd, ja het leven van de kabouter gaat ook niet altijd over rozen, dat is een feit. Aangezien Zonnebloem het zoekwerk al heeft gedaan, zal ik dat nu maar niet herhalen. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: