Mijn achtertuin (2)

Mijn achtertuin (2)

bVision Photography

Day Of Month Bij het zien van de bovenste foto kwam van Ria de volgende opmerking:
Een foto ter vergelijking van hoe het nu is gaat niet? Dat zou wel leuk zijn.
En wie ben ik dan om daar geen gehoor aan te geven, ik moest wel even wachten tot een weekend voor ik een foto kon maken. Voor en na mijn werk is het meestal al donker, en dat geeft een vertekend beeld. Boven 1941 onder 2015, een wereld van verschil. De grond is aangevuld tot aan brughoogte, om u een ankerpunt te geven. Het oude rangeerterrein is een mooie groenzone geworden, zodat achter mijn huis het ook altijd groen blijft. Het wordt door de gemeente keurig onderhouden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Daar is dan wel heel wat grond op aangebracht. Weet je ook waar die aarde (ik moet van P. altijd in termen van aarde spreken, want dat is het volgens hem, in het Fries zeggen ze modder!) vandaan gehaald is?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: