Architectuur

Architectuur

Day Of MonthDeze woningen heb ik afgelopen week op een zonnige dag nog kunnen maken. Iedereen heeft een mening over of iets mooi of iets lelijk is. Maar als ik naar deze woningen kijk krijg ik toch een vreemde gewaarwording over me heen. Zoiets als in dit huis wil ik wel maar in het andere beslist niet wonen. Deze huizen bezitten een vreemde vorm van architectuur. Niet ieder huis is gelijk, maar vele ook weer wel. Ik weet niet wat ik er mee aanmoet. Nu jullie mening. Zou je er willen wonen of niet, of vindt je ze gewoon lelijk, dat mag ook, want ik woon er niet… That’s the question of the day.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Hmm, ja, het zou fijn zijn als in de architectuur de fantasie weer wakker wordt. Hier ziet het er uit alsof iemand een poging deed saaie eenvormigheid te doorbreken, een apart metselverband durfde toe te passen, maar uiteindelijk toch bleef steken in een blokkendoosstadium.

  2. LOL Sjoerd ik nodig jou van harte uit om een keer hier in Almere te komen toeren met mij samen, neem je camera mee en gooi de lelijkste huizen waar het hier vol van staat op je blog, hahahaha en ja dit type huis is hier ook te vinden, een heel normaal beeld voor mij en heb dus geen mening, het gaat meestal om de binnenkant en dat is dan hier wel tenminste, meestal ontzettend ruim 😉

    X

  3. Nu met ik eerst zeggen dat ik heel wat gewent ben in Amersfoort, daar is de bouw erg divers.
    Zelf vind ik dit wel mooie huizen, de kleur van de stenen bevalt me wel.
    De uitstekende verdiepingen geven een leuke variatie, hier zie je 13 woningen onder een dak in een rechte lij is wel erg saai. Hans

  4. Ik denk dat ik eerder naar de buurt dan naar de woning zou kijken. In de zeventiger jaren van de vorige eeuw zou ik er héél blij mee zijn geweest, we hebben heel lang op de wachtlijst gestaan bij de gemeente, uiteindelijk hebben we maar een woning gekocht. Nadat we gekocht hadden hebben we heel lang slecht geslapen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: