Botsmuts – door Frank

Botsmuts – door Frank

Begin september waren wij op Texel. We waren er nog nooit geweest, daarom zijn we de diverse toeristische attracties daar gaan bezoeken. Een van die attracties is het Juttersmuseum. Ze hebben daar een verzameling van duizenden spullen die op het strand gevonden zijn. Een voorwerp waar waarschijnlijk regelmatig de wind onder slaat, en overboord gaat op zee, is waarschijnlijk de veiligheidshelm, ook wel botsmuts genoemd door sommigen. Ze hadden er meerdere tientallen, het was wel mooi om te zien die hele wand vol gekleurde helmen. Mocht je je helm kwijt zijn wellicht dat hij er hier tussen hangt. Er is er minstens een met een naam er op, dat is op de tweede foto te zien, maar als ik bij ons in het bedrijf te rade ga dan merkt vrijwel iedereen zijn helm.

botsmuts

nog meer botsmutsen

13 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: