Gadget – door Frank
Gadget – door Frank

Gadget – door Frank

Af en toe kom je van die gadgets tegen, dat je denkt “leuk, maar wat moet ik er mee”. Zo zag ik ook ooit eens een ouderwetse telefoonhoorn om aan je GSM/Smartphone te verbinden. Leuk dus en je bladert verder. Nou hebben ze bij ons op het werk nieuw telefoonbeleid uitgedacht, in het kader van kostenbesparing verdwijnen de meeste vaste telefoons. Er waren toch al heel veel smartphones in omloop bij ons (Iphones) en waarom zou je dan nog een vaste telefoon erbij nodig hebben nietwaar. Dus zit ik met die Iphone tegen mijn oor. Zo’n vierkant plat ding is niet echt ergonomisch, niet comfortabel en tussen mijn oor en schouder klemmen lukt me ook niet. Ik denk dat mijn oren niet groot genoeg zijn daarvoor. Sommige geleerden beweren ook nog dat die dingen straling afgeven, dus herinnerde ik me dat ik ooit die telefoonhoorn gezien had. Op internet gezocht, er zijn heel veel webshops die hem aanbieden, maar vrijwel niemand heeft hem in voorraad. Na lang zoeken toch iemand gevonden die er (letterlijk) nog één had en heb ik hem besteld. Vandaag neem ik hem mee naar het werk en ga ik hem serieus gebruiken. Ik zal wel commentaar krijgen, but who cares.

Bij een ouderwetse telefoon hoort ook een zwarwit-foto bij:
telefoon

16 Comments

  1. Pingback: Gadget (vervolg) –  IkFotograag

  2. ria

    Ja veel handiger dan dat platte ding. Ik bel bijna nooit, maar assl dat veel moest zou ik er ook wel eentje willen, al is het weer wat minder als je er mee aan het lopen bent. Zo heeft, alles wel weer een nadeel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.