Piet
Piet

Piet

Day Of MonthOnze zwarte poes met het witte befje, Kaatje, heeft de eerste dagen van december een nieuwe naam gekregen, Piet, zwarte Piet. Al zou je dat op de onderstaande foto niet zeggen. Op de foto ligt ze in het zonnetje op de grijze bank met het gele kussen erachter, en lijkt ze meer bruin dan zwart. Een grote donderstraal is het die alles doet wat niet mag. Gisternacht begon de pret zo om een uur of vijf in de ochtend. We hebben laminaat in de slaapkamer, en Kaatje, oh nee, Piet, had zich een rond flesje van mijn nachtkastje toegeëigend. En u snapt het al, daarmee was ze samen met Ollie, onze kater, onder ons bed aan het spelen. En dat op onze vrije dag. Van alle ellende is mijn vrouw even later maar opgestaan om de beesten te voederen, en heb ik me nog even lekker in alle rust omgedraaid.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Whaaaaaahahahaha Sjoerd, yep.. volmondig JA…

  vooral als je niks hoeft natuurlijk, hier heb ik weleens last van dingen die ineens breken aan de andere kant van het huis, of zo’n kabaal dat er iets groots naar beneden is gekletterd.. echt hoor… het is dat ik vloeken heb afgeleerd…

  X

 2. ha die Sjoerd,

  wat een heerlijke kat!
  precies zoals een kat hoort te zijn.
  Mijn kleinzoon heeft ook een pikzwarte met een klein befje.
  Ze heet Poema en is ook zoooo leuk!!

  Dag! groet, ook aan A, van Marlou

 3. Goede morgen Sjoerd, tja zwarte Piet moet zo vroeg niet in je slaapkamer zijn, nog even wachten en dan is het sinterklaasavond en dan kan Ka..Piet dus met het pakpapier spelen.
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: