Een berichtje van Niks
Een berichtje van Niks

Een berichtje van Niks

Day Of MonthToen ik gisteravond de laatste logjes uit mijn leeslijst doornam dacht ik even van ik maak vanavond een logje van Niks. Gewoon zomaar, niet omdat ik lui was, of geen inspiratie had, of geen zin had, gewoon een logje van Niks. Niks te vertellen, Niks te doen, Niks omhanden, maar gewoon om even te Niksen. Toen bedacht ik dat vandaag mijn dochter jarig is, daar kun je Niks niet omheen. Deze zwangere huismus kun je niet vergeten, daar moeten we dus vanavond naartoe. Ik moet vandaag ook gewoon werken, daar valt ook al Niks te Niksen. Mijn beurt om te koken vandaag, ook Niks aan te verdienen. Dus een dagje van Niks wordt het ook al niet. Toch eens kijken of het weekend ook Niks wordt. Ik mag hopen van niet, alhoewel, dat geeft Niks… Eens kijken of jullie ook Niks te vertellen hebben hier, dan weet ik genoeg.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Nou voor niks ben je niet bezig geweest, je hebt niks goed verwoord.
  Nog van harte gefeliciteerd met je dochter. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. ’t Is dat ik tussen het dichten door even niks anders te doen had, anders had ik hier waarschijnlijk helemaal niks gezegd vandaag. Nu ben ik toch even in de gelegenheid om je te feliciteren met je jarige dochter. Maak er een gezellige avond van met elkaar!

 3. ha die Sjoerd,

  NIKS doen?
  Lijkt me helemaal NIKS voor jou!

  nee… ga lekker de verjaardag van je dochter vieren: gefeliciteerd…
  Spannend… binnenkort ben je opa! Da’s niet NIKS!!

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Ik kan wel niks zeggen, maar dan feliciteer ik je dochter ook niet met haar verjaardag, dat is ook niet niks. Nee. ik ga gewoon vandaag aan het werk. Daar werken en dan zien we wel wat de dag brengt.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Gefeliciteerd met je dochter Sjoerd, een hele dag Niks is Niks natuurlijk. Ik ga straks weer zwemmen en nog een heleboel andere dingen doen vandaag, pas vanavond doe ik Niks meer 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: