Spanning in Stolwijk
Spanning in Stolwijk

Spanning in Stolwijk

Trafohuisjes bVision.nl

DecemberGoedemorgen Sjoerd,
Hierbij de foto’s van het trafohuisje, voor- en achterkant. De graffiti staat op de achtermuur. Het huisje staat in de Beijersche bocht tussen Stolwijk en Gouda. ’t Beijersche is een buurtschap wat onder Stolwijk valt. Stolwijk valt sinds 1 januari j.l. onder de gemeente Krimpenerwaard. Klinkt een beetje ingewikkeld maar dat heb je met al die herindelingen. Ik heb je de foto’s in een klein bestand gestuurd, mocht je ze groter willen hebben geeft je maar even een seintje. Loop nogal eens ergens en altijd mijn fototoestel bij me, Zal opletten voor je.
Vriendelijke groet,
Marthy.

Trafohuisjes bVision.nl

Dat is een mooie binnenkomer voor iemand die de eerste keer reageert op mijn log. Want dat aanbod werd meteen in de praktijk gebracht, en ik kreeg twee mooie nieuwe foto’s, waarvoor dank. Alleen het vinden van het huisje op google maps was met deze uitleg nog niet makkelijk, De Beijersche bocht bleek de Schoonhovense weg te zijn en het huisje staat in the middle of nowhere. Maar, met wat geluk wel makkelijker dan het trafohuisje van de volgende week. Daar heb ik me echt rot op gezocht Jeanne… Het is een heel standaard trafohuisje wat Marthy hier heeft gevonden, maar wel bijzonder is de plaats waar dit staat. Je zou er hier namelijk geen verwachten. Zo in de bosjes met in de nabijheid geen activiteiten. Het eerste huisje uit deze omgeving, en het staat nu ook op de kaart.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. Ik zal de volgende keer wat beter aangeven waar zo’n huisjes staat, Sjoerd. Wij gebruiken de naam ‘Schoonhovenseweg’ nooit, er wordt altijd over de ‘oude Goudseweg’ gesproken. Nog wel bijzonder is te vermelden dat de Beijersche bocht in het verleden berucht was om de potloodventers die een voorkeur hadden om achter dat huisje te gaan staan en schoolmeisjes die voorbij fietsten schrik aan te jagen.

  2. Goede morgen Sjoerd, zo zie je zelfs nieuwkomers op je blog, maken mooie foto’s van trafohuisjes voor je. Een geheel nieuwe bron aangeboord dus.
    Ik wens je een fijne zondag toe, geniet ervan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.