Verhuizen
Verhuizen

Verhuizen

bVision Photography

Day Of MonthNee, niet ik ga verhuizen, maar ik vond de bovenstaande foto ergens in mijn verzameling foto’s van Hoensbroek. Gemaakt, zo te zien, aan de Emmastraat in Hoensbroek. Ik meteen op zoek of het bedrijf nog bestond, nee dus, maar er is wel nog een de Vries transportbedrijf dat bestaat pas 16 jaar, maar dat zal wel familie zijn en daar vond ik dus de onderstaande foto. Vraag me niet in welk jaar de foto’s gemaakt zijn. Maar als ik moet schatten vlak voor en na de tweede wereldoorlog. Mooi is het dat de verhuizers in de trailer zaten en door de raampjes over de vrachtwagen heen konden kijken. Het zal wel spartaans geweest zijn, en geen verwarming. Ik vraag me dan af wat met deze memorabele trailers is gebeurd. Het huidige transportbedrijf heeft een mooi modern wagenpark zag ik op hun facebook pagina. Ik moet toch eens kijken of ik hier wat meer over te weten kan komen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. ha die Sjoerd,

  wat een schitterende bolides!
  Ik zou die bovenste zeker willen hebben en er een soort van kampeerwagen van maken.
  En dan lekker zwerven door Europa…
  Leuk!

  Dag, Groet van Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, heerlijk zo’n oude verhuisauto. Wat leuk dat de mensen dan voor het raampje met hun spullen meekonden. Want in die tijd hadden de mensen vaak geen auto en als je ver moest verhuizen, was dat op de fiets ook geen doen natuurlijk.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.