Het december gevoel
Het december gevoel

Het december gevoel

Day Of MonthLangzaam nadert het einde van het jaar met rasse schreden, werkzaamheden worden afgesloten, beoordelingen aangezegd, voorbereidingen getroffen voor de vakanties en vrije dagen en voor je het dan weet zitten we alweer in het nieuwe jaar. Langzaam moeten ook de boodschappenlijsten voor de kerst gemaakt worden. Ik hoorde dat meer dan 70 procent aan de gourmet gaat, nou wij lekker niet. Ik heb ervoor gekozen om het moeilijk te doen en in te zetten op een echte klassieker, een Veluwse kalkoen, met een bijzondere vulling uiteraard… Daaromheen wordt dan de rest van het diner aangepast. De kinderen eten ook thuis en we maken er gewoon een gezellig feest van.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Nadat jaren geleden mijn kalkoen op tafel spontaan ontplofte, kies ik voor de drie V’s van veiligheid. De zaterdag voor de kerst geven we een kerstborrel bij ons thuis voor de hele familie, kerstavond nemen we mijn moeder(98 jaar)zoon en schoondochter mee uit eten en eerste kerstdag zitten we lekker saampies te gourmetten. 🙂

 2. Ha die Sjoerd!

  nee hoor, er wordt hier niet gegourmet.
  Ik heb overigens gelezen, dat er nogal wat rommel aangetroffen is in het vlees…
  Brrr…. mij niet gezien.

  Maar voor een ouderwetse kalkoen… ja… dan zou ik toch wel een stukje willen proeven.
  Jullie gaan heel lekker eten, dat weet ik nu al!

  Dag!
  Groet van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, ik moet maar afwachten wat ik dit jaar krijg, ik ben bij mijn dochter thuis uitgenodigd. Maar vlees is het dus voor mij niet, niet in stukjes en ook niet als compleet beessie.
  Ik ga zo weer naar het asiel met mijn nieuwe Ka, ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: