Gevonden bij Merel Morre
Gevonden bij Merel Morre

Gevonden bij Merel Morre

Eerst even stellen dat het onderstaande niets te doen heeft met met mijn gemoedstoestand van vandaag. Alhoewel dat na een uitgelopen nieuwjaarsborrel gisteren best zo had kunnen zijn. Maar dat terzijde, ik kwam deze woorden tegen op het web en werd er door getroffen. Net zo als ik getroffen wordt door het woordgebruik in de zinnen van Micheline, wordt ik ook hier getroffen door de combinatie van woorden en het toveren met letters door Merel Morre. Ik heb diep respect voor mensen die dit kunnen. Dan zijn mijn eenvoudige woorden in de alom bekende grijze spelling, maar nietig.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Merel ken ik helemaal (nog) niet, maar ik geloof dat daar verandering in gaat komen. Wat een grandioos gedicht. Juist door het weglaten, krijgt de inhoud meer waarde. Heel knap! Bedankt voor het delen. Ik voel me een beetje rijker vandaag…
  Lieve groet

 2. Frank-103

  Dit gaat me snel te diep, zodat de put niet gedempt moet worden voordat het schaap over de dam is, met uw welnemen. Wat de boer niet kent, waardeert hij niet!

 3. Ja, dat is leuk spelen met taal, na een uitgelopen receptie lukt het vaak makkelijker dan nuchter. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Dag Sjoerd,

  ja… heel bijzonder om op die manier de taal te gebruiken…
  Zo leer je nog eens wat van elkaar!

  Dag!
  Prettig weekeinde, hoop, dat je maandag beter bent!
  Groet van Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, ja mooi om zo iets te vertellen. Ik kam elke dag op het blog van Micheline en bewonder haar taalgebruik. Merel Morre zegt me niets, daar zal ik in de loop van de dag wel naar kijken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.