Oerknal

Oerknal

Op zondagmorgen na het ontbijt had ik nog zin in een kop groentesoep die de dag van tevoren door mijn vrouw was gemaakt en waarvan nog een restje over was. Ik heb daarvoor van die mooie glazen mokken, vuurvast en zette deze dan ook met een gerust hart in mijn magnetron. We zaten gezellig aan tafel te praten toen het knalde, Beng… De soep zat werkelijk verspreid over de binnenkant van de hele magnetron, en de mok lag nog volledig intact op zijn zijkant in de magnetron… Wat een derrie kan zo’n mok soep geven.
Gisteren ook nog even gespeeld met paintshop pro X8, welke ik afgelopen week heb gedownload van de Corel site. Onderstaande foto is een andere uit de reeks waarmee ik een nieuwe kopfoto heb gemaakt en deze is verwerkt in een van de vier kopfoto’s welke random op mijn site worden getoond.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Zaten er stukjes plofkip in de soep 😉 Misschien de volgende keer maar beter af en toe even roeren. Nog een geluk dat je op dat moment niet net de deur van de magnetron open hebt gedaan…Je had het wel in je gezicht kunnen krijgen, vreselijk.
  De foto vind ik een plaatje. Ik houd van felle kleuren!
  Lieve groet

 2. Maar waarom gebeurde dit? De soepkom was nog heel dus was er een vleesbal ontploft?
  Ik zweer bij Adobe. Wel eens Paintshop geprobeerd maar dat was het toch net niet voor me.

 3. Ha die Sjoerd,

  maar… de vraag is nu: hoe komt dat?
  Want dat zou ik niet mee willen maken….
  Ik heb toch al zo’n hekel om zo’n apparaat schoon te maken.
  Stel je voor dat…

  Ik zoek het wel. op…
  Dag!
  Heb het goed vandaag, Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: