Speelgoed

Speelgoed

Met een eerste kleindochter in aantocht waren we afgelopen weekend maar eens naar de Ikea in onze woonplaats getogen om te kijken of we niet in plaats van een camping bedje voor de kleine mup, toch niet voor een redelijk prijs een goed kinderbedje op de kop konden tikken. Voorlopig alleen even kijken, want eerst moet het kamertje waar de kleine regelmatig gaat bivakkeren worden opgeknapt. Gezien mijn dochter en schoonzoon op onregelmatige tijden werken zal het straks wel vaker voorkomen dat oma moet oppassen. En dan is dat toch handiger dan ieder week een paar keer met zo’n camping bedje slepen. Zo stonden we ook even te kijken bij het onderstaande stukje speelgoed, een grote wolf die oma, nee niet A. helemaal in de bek kon stoppen. Ik zie daar de educatieve waarde niet van in en zal dit soort speelgoed dan ook nooit kopen. Het leverde wel een mooi plaatje op… Daarnaast zie je altijd wel wat leuke ideeën als je daar rondloopt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. De wolf die oma verslind is niet echt kinderspeelgoed.
  Wel leuk om op te passen op je kleinkind, vandaag nog een oma gesproken, ze genoot er elke weer van. Hans

  ot, heb gekozen voor een multifocale en pc -bril

 2. Haha: arm grootje! Nee, psychologisch is het niet verantwoord… Mijn dochters dierbaarste knuffel was Minnie Mouse en een beertje dat ik gratis bij een product had gekregen.
  Een eigen ledikantje is wel fijn voor de kleine. Spannend, Sjoerd!
  Lieve groet

 3. Niet alleen oma zal oppassen, maar ook opa zal de pineut zijn …..
  En een campingbedje is leuk voor een van een paar weken, maar eentje van een paar maanden…. is een goed bedje toch beter.
  En ja de humor van de wolf…. laten we zeggen voor de liefhebbers.

 4. Goede morgen Sjoerd, nou ik zou dat ook niet voor een kleintje kopen, goed om nachtmerries van te krijgen. Ik heb een heel handig campingbedje dat klap je zo uit en klaar, niets moeilijks aan. Maar ja, ik pas op in het huis van mijn dochter en schoonzoon, dus ze ligt daar in haar eigen bedje. Het campingbedje is twee keer gebruikt door mevrouw, voor een middagdutje, eens op mijn verjaardag en ook een keer met de eerste kerst afgelopen jaar. Verder neemt het dan ook geen plek in.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: