Playground
Playground

Playground

Dit alles ter leering ende vermaeck ofwel het nuttige met het aangename te verenigen.
Laatst waren we bij een tuincentrum in een grote stad in het zuiden van Limburg. Daar stond opgesteld een heuse minituin, zie de foto. Het schijnt een nieuwe rage te zijn. De tuin wordt dichtgegooid met bestrating, en we gaan verder met binnen tuinieren, geen last meer van het weer, geen last meer van de seizoenen. Huisjes waar je niet in kunt wonen, tafels en stoeltjes waar je niet aan of op kunt zitten en ga zo maar door. Gezien het feit dat die poppenhuismeubeltjes daar ook nog te koop zijn, net als de planten, geeft toch aan dat er vraag naar is. Ik ken persoonlijk niemand die zoiets in zijn woonkamer heeft, maar ik zie er ook het nut niet van in. Niet van al die bestrating in de tuin, wat voor mij dan ook geen tuin meer is, oké een betonnen tuin. Maar ook niet van een tuin in de woonkamer om dat te compenseren. Alleen al het idee zorgt bij mij voor het “vermaeck”. Wie o wie doet nu zoiets…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, nou niets voor mij , misschien leuk voor bij een poppenhuis, als je kleine meisjes in huis hebt die daar mee spelen.
    Trouwens ik was laatst bij de Intratuin en zag een bak met nijlpaarden (hondenspeeltjes) Daar hing een groot prijsbord bij met “Neilpaarden”erop en de prijs. Ik had mijn telefoon thuis op de lader liggen dus ik heb geen foto kunnen maken. Maar als zo’n groot bedrijf zulke stomme fouten maakt dan is er toch iets mis in het taalonderwijs.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: