Coca-Cola – door Frank

Coca-Cola – door Frank

Dat ik oude camera’s verzamel is bekend, daar heb ik hier al vaker over geschreven. En ook het afgelopen jaar is mijn verzameling weer een beetje aangevuld met een paar hele mooie dingen. Afgelopen zaterdag werd ik verrast met een hele aparte camera, een vuurrode. Met hoe kan het dan bijna anders, het logo van Coca-Cola er op. Het is een redelijk moderne analoge camera, die het wellicht ook nog wel doet. Hij schijnt zelfs de Coca-Cola tune te kunnen laten horen, je weet wel, die van Always Coca-Cola……. Ik denk, ik kijk eens even of ze ook iets over deze camera zeggen op Google. Blijkt, dat er zoveel verschillende camera’s van Coca-Cola zijn, dat je alleen al daarvan een verzameling van zou kunnen beginnen. Niet dat ik dat van plan ben, ik vind de andere oude camera’s ook veel te interessant om dat te doen. Hieronder een foto van de aanwinst en daaronder een schermafdrukje van een klein deel van het Google resultaat.
CocaColaCamera
GoogleCocaColaCameras

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: