Ga naar je hok…
Ga naar je hok…

Ga naar je hok…

Sinds het weekend ben ik thuis verbannen naar een ander plaats in de woonkamer, een nieuw werkhok dus. Ik heb afscheid moeten nemen van mijn plaats aan de eetkamertafel en ben verhuist naar het woongedeelte. Zoals u ziet heb ik er wel een bureautafel bijgekregen, die ik uiteraard zelf in elkaar moest zetten met een stripverhaal van die gigant uit Zweden erbij. Zo krijg ik wat sociale controle en kunnen ze beter in de gaten houden waar ik me overal mee bezig hou. Niet dat dat nodig is, want iedereen weet natuurlijk dat ik een hele brave borst ben, al zeg ik het zelf. Mijn katten hebben de werkplek inmiddels ook gekeurd en in orde bevonden. Helaas sta ik zelf niet op de foto, om reden dat ik aan de andere kant van het toestel stond…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Je nieuwe werkplek ziet er gelikt uit, wat uiteraard een compliment is. Wat een geweldige poster hangt er aan de muur. Toch lief van de nieuwe bureautafel, haha.
  Lieve groet

 2. Dat ziet er sjeik uit, al ben ik ooit juist uit het hok geklommen om eerst aan het werk bureau te zitten, de wifi doet het niet op die kamer… of amper….. om dan naar de eetkamertafel te verhuizen, hahahaha

  X

 3. Ha die Sjoerd,

  ik keur de plek ook goed!
  Helaas moet ik door ruimtegebrek de laptop wél op tafel zetten, maar ik vind het knap lastig…
  Dus…. gefeliciteerd met je nieuwe onderkomen!

  groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, dat is toch een mooie plek voor je, met de foto van de oude kever erboven, voor als je even niet op je scherm wilt kijken. En als de poezen het hebben goedgekeurd, dan moet het wel een prima plaats zijn. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.