Nerds en zo – door Frank
Nerds en zo – door Frank

Nerds en zo – door Frank

Die mensen in Utrecht zijn erg ver weg gaan wonen. Afgelopen zondag, eerste Paasdag, zijn we naar “The Bodyguard” geweest. Deze musical speelt in het Beatrix theater in Utrecht. De heenweg was lekker rustig, en na een uur en drie kwartier stonden we op de parkeerplaats, bij de Jaarbeurs. De terugweg was flink drukker en daardoor duurde die een ietsiepietsie langer. Zo een à twee keer per jaar, moeten we van ons zelf, zo’n reis ondernemen, want anders zie je niks. Hier in Limburg komt ook wel e.e.a. in het theater, maar de echt grote producties spelen in de Randstad of daar om heen. Terwijl half Nederland nog zijn eitjes zat te tikken aan de ontbijt of Brunchtafel waren wij dus onderweg. Ik had nog gekeken of er een groot evenement was bij de Jaarbeurs, maar de Dutch Comic Con herkende ik niet als groot evenement. Was wel leuk, wij kijken op TV wel vaker naar de “Big Bang Theory”, die Nerds verkleden zich als hun favoriete Stripfiguur als ze naar zo’n beurs gaan. Ik maar denken dat wij daar te nuchter voor zijn, maar we zijn er toch veel verklede mensen tegen gekomen. We vroegen ons even af of het een verlaat Carnaval was, Jack Sparrow, The Green Arrow en hoe ze nog allemaal mogen heten, het zag er bont uit. Het was dus wel een groot evenement maar de parkeerplaats was gelukkig pas bijna vol toen wij kwamen. De musical was voor ons wederom een groot succes te noemen, geweldig mooi gezongen, mooi gedanst, veel humor en uiteraard kenden we het verhaal al van de film. Kortom we hebben er flink van genoten. Op het einde tijdens het applaus mochten er ook foto’s gemaakt worden, hieronder eentje die ik daar met mijn Iphone gemaakt heb:
The Bodyguard

16 Comments

 1. Ja, prachtig zeg, zo`n uitje! En zo kom je nog eens ergens. Ik ben ook naar Anne Frank gaan kijken omdat ik las dat het goed was. Utrecht staat voorlopig niet op mijn lijstje overigens. Maar ik neem het graag tot me.

 2. Het voordeel van het wonen in het rivierenland is dat we redelijk centraal liggen, Maastricht, Friesland of zeeland, in het slechtste geval zo,n 2 uurtjes, Gronningen iets langer volgens Google.
  Maar ik moet er wel bij vertellen, dat van hrt platteland we altijd al een kwartier nodig hebben om op een of andere snelweg te komen….

 3. Frank-103

  Mooie foto! Ja, dat is het voordeel van de Zaanstreek, ben in een half uur bij de Arena, Ziggo dome of HMH, in een uur in Scheveningen, in 45 minuten in centrum Utrecht en in 20 minuten bij het AZ stadion in Alkmaar. Maar ik kan hier wel de vliegtuigen naar Schiphol aanraken als ik op mijn tenen ga staan en over de luchten van de plaatselijke industrie wil ik het helemaal niet hebben. Hachelijk?

 4. Oh Comic Con, ik las dat en inderdaad ik moest direct aan de Big Bang denken, hahahahaha geweldig!

  En fijn dat het zo geslaagd is de musical, ik hoor er al meer, en ja zo nu en dan moet je even erop uit trekken hoe dan ook!

  X

 5. Goede morgen Frank, in Zeeland zitten we met hetzelfde probleem. Geen grote producties die hierheen komen. Dus ook altijd een eind rijden om zoiets te bezoeken.
  Goed dat jullie hebben genoten.
  Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: