Rare mensen of gekke meiden
Rare mensen of gekke meiden

Rare mensen of gekke meiden

Je vind tegenwoordig van alles op straat, sigarettenpeuken, kauwgom, Jumbo en andere ballonnen en ook af en toe gekke meiden. Rare mensen zijn wij eigenlijk, gooien zomaar van alles overal neer. De foto is overigens vorige week gemaakt in Maastricht en het zullen wel studenten zijn die ergens lid van willen worden en op deze manier ontgroend worden, maar toch. Frank had het gisteren ook al over verklede mensen zoals Jack Sparrow en zo, maar ik ga het liefste verkleed als mijzelf. Dat wil zeggen schoenen, sokken, ondergoed, spijkerbroek (levi’s 501 met knopen en in diverse kleuren) en een overhemd met in de winter lange en in de zomer korte mouwen. Zo weet u dat ook weer. Mode is alleen voor vrouwen, de meeste mannen doen gewoon aan wat in de kast hangt. Gisteren had ik overigens even de schoenen en sokken uit, het is lastig voor een pedicure, zie rechts in de balk ergens, om je voeten te doen met die dingen aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

  1. De andere kant is… Sjoerd… als wij stoppen met spullen op straat gooien, dan moeten er weer veel banen geschrapt worden 😉

    Ik ben er al jaren voor, vergeet het nooit meer, dat mijn moeder dat zei, ik was 11 jaar oud en we gingen naar Oostenrijk, pas daar, vertelde ze mij, dat ik niets op straat op mocht gooien, dat ik dan een bekeuring kon krijgen en toen zag ik hoe schoon het daar was. Sindsdien, doe ik dat hier dus ook…. en ben ik ervoor om hier ook zo’n wet in te voeren maar ja… die banen hey? Die nu nog betaald zijn?

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, is het niet een vreemde tijd voor ontgroeningen? Maar om als wereldbol te verkleden, tja misschien heeft het iets met het milieu of met vluchtelingen te maken. We zullen het vast nooit te weten komen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.