Vrijdag 1 april
Vrijdag 1 april

Vrijdag 1 april

Een dag om vrij te hebben, een dag om te vrijen maar helaas meestal ook de laatste dag van de werkweek, alweer vijf dagen voorbij en voor je het weet is het alweer weekend. Op wat kleine perikelen na zijn er niet echt gekke dingen gebeurd in mijn opa vakantie. Ik heb het de jongens goed aangeleerd, tenzij er ergens nog wat addertjes onder het gras liggen. Maar daar kom ik vanzelf wel achter.
En dan is het vandaag de eerste april, alles wat ik vandaag beweer kan gelogen zijn.

1. Pizza’s komen uit Amerika, het heet niet voor niets een American Pizza, of een NY Pizza…
2. Hamburgers komen van McDonalds of de Burgerking, ook al een Amerikaans bedrijf…
3. Een Apple groeit aan een iTree…
4. De beste wijnen komen uit Californië…
5. De beste Wiskey wordt gestookt in Amerika…
6. Budweiser is een Amerikaanse bier…

Snapt u nu waarom ik een hekel heb aan Amerikanen, buiten de slaven komen die gasten allemaal van origine uit Europa. Waar of niet waar, trouwens, vult u aan, zet ik het erbij…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Dan is een goed excuus, ze hebben ons bevrijd, of nee toch de Canadezen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Wij zijn jaren gelden met het gezin vier weken in Amerika geweest maar ik hoef er niet meer naar toe. Één ding valt daar erg op, alles is groot. De pizza’s, de mensen, de cola’s, de landschappen, de auto’s en zo kan ik nog wel even door gaan.

 3. *pizza’s komen uit italie
  *De hamburger is eind 19e eeuw ontstaan in de Verenigde Staten maar heeft toch een gedeeltelijk Duitse oorsprong.Het komt door de oorlog door de amerikanen die in Hamburg lagen
  *de eerste wijn komt uit Kaukasus (wingerd)
  *Whisky (Schots/Canadees) of whiskey (Iers/Amerikaans)
  * Budweiser is Duits
  * ik zou willen dat ik mijn apples van de boom kon plukken 😉

 4. Goede morgen Sjoerd, tja Amerikanen zijn vaak de nakomelingen van het plebs uit Europa. Ik heb niet zoveel met dat land en zijn inwoners. Het staat niet bovenaan op mijn lijstje van landen die ik ooit nog eens zou willen bezoeken.
  En vandaag moet ik met mijn zus het graf van mijn ouders gaan verzorgen, nu niet gelijk een 1 april bezigheid.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.