Spanning in de Vrouwenpolder

Spanning in de Vrouwenpolder

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hallo Sjoerd,
Toen ik daarnet met mijn zoon ging wandelen in het waterwingebied van Oranjezon, zag ik bij de afslag van de Emmaweg (dijk) naar de parkeerplaats dit huisje staan.
Ik ben even terug gelopen om er foto’s van te nemen, deze stuur ik nu als bijlag naar je toe. Ik heb ze verkleind en een beetje bijgesneden, zodat je niet grote stukken
weg voor het huisje in beeld krijgt.
Het staat tamelijk afgelegen, dus de graffiti spuiters kunnen hun gang gaan.
Groeten,
Haba

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Oranjezon ligt aan de noordwestkust van Walcheren. Het gebied (400 ha) is onderdeel van het natuurmonument “de Manteling van Walcheren”. In Oranjezon is meer dan 100 jaar water onttrokken voor de drinkwatervoorziening van Middelburg en Walcheren. De waterwinning vond plaats door open waterwinkanalen en bronnen. Inmiddels is deze waterwinning gestopt; vanaf 1995 zal Oranjezon alleen nog in geval van ernstige calamiteiten drinkwater leveren. Het gebied is grotendeels eigendom van Delta Nutsbedrijven, maar wordt sinds 1 januari 2002 beheerd door Stichting Het Zeeuwse Landschap.(bron: natuurkaart)

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

 1. Frank-103

  Beetje een vierkant huisje, beetje saai ook wel. Ik begrijp best dat lieden daar hun Action spuitbussen a 1,50 euro willen uitproberen voor ze op hun auto of fiets spuiten. Hachelijk?

 2. Mooi huisje, jammer van de graffiti, En alles moet altijd veranderen he, hebben mensen water, moet het weer van elders komen. Hier is dat onlangs ook veranderd, we krijgen nu drents water alhier.

 3. Het staat kennelijk toch niet afgelegen genoeg, want dan komen de graf-fitters of hoe heten die gasten, er niet. Jammer van dat geklieder, want het is best een lief kleintje. Waarom, oh Sjoerd, zijn er zulke verschillen in grootte van de trafohuisjes?

 4. Ik zal wel kippig zijn, maar je zet toch op de onderste foto altijd een pijl van daar staat hij.. ik kan het niet vinden. Of gaan jullie me nou allemaal uitlachen omdat je er nog nooit een pijl op de laatste foto hebt gezet. Jammer dan die graffiti.

  Love As always
  Di Mario

 5. Goede morgen Sjoerd. Ja die kladderaars kunnen, zeker buiten het seizoen, hun gang gaan. In het toeristenseizoen is het daar tamelijk druk, maar in de winter kun je er een kanon afschieten zonder iemand te raken.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: