WWW

WWW

Het is vandaag WWW, ofwel Weer Weg Weekend, zaterdag was het lekker weer en hebben we nog wat ondernomen, gisteren was het af en toe bar en boos hier in het zuiden. Normaal trekken we ons daar niets van aan, maar met een Amstel Goldrace in de Limburgse heuvels loont het niet om ook maar iets te ondernemen. Dus in de namiddag deze maar even op TV gekeken. Gisteren was mijn dochter nog even op bezoek met Jeslynn. Nee, geen foto’s vandaag, er wijzigt niet zoveel op een week, en 90% van de tijd slaapt ze nog en een gedeelte is ze bij opa, en dan kan opa ook geen foto’s maken. De foto hieronder heb ik genomen in een artistieke opwelling, ik zal u niet laten raden, het is gewoon mijn bureaulamp. Gelukkig zijn die opwellingen zeldzaam…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Het heeft meer van winter dan van voorjaar weg. Kan mij indenken dat met de Amstel Gold Race en de amateurrace heel zuid Limburg op slot zit. OT;Wel te hopen dat het half mei wel mooi weer is en niet dezelfde regen als een paar jaar geleden 🙁

 2. Dan volgens mij een close up van je lamp
  Ik heb gisteren naar de koers gekeken terwijl het daar fel aan het regenen was was her hier droog
  We hebben zo goed als geen regen gehad gisteren de grond is niet eens volledig nat geworden

 3. Ik vind je foto wel mooi. Ook hier gisteren regenachtig, geen last van drukte maar we hebben wel de Amstel Goldrace gekeken. Echtgenoot is een liefhebber en heeft hem ook vaak gereden, niet in wedstrijdverband natuurlijk.

 4. Hahahaha jouw opwelling, mag je toch echt wel vaker doen Sjoerd, ik vind dat altijd wel leuk om te zien 😀 Kunstzinnige opwellingen 😉

  Dat was weer een weekend die veel te snel ging dus, en de Amstel Gold Race, goh, ligt het nu aan mij? Of is hier weinig van tevoren op tv geweest… zal gerust aan mij liggen, heb ik dus de ‘start’ van het wielren seizoen gemist, de echte start, hahaha

  X

 5. marjolijn1

  Ja, ik geloof best dat er gisteren geen doorkomen aan was met al die drukte.
  Maar een dagje lekker thuis zijn is ook geen ramp, zeker niet als er geknuffeld kan worden met je kleindochter.
  Succes met alles op je werk.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: